05 april 2009

Trevlig kväll...

Var på live-konsert ikväll och såg en ung talang framträda... Konserten var i musikens hus, här i Uppsala.
Denna kille, Peter, är bara 18 år och gör detta som sitt PA (ProjektArbete) med att sätta ihop en konsert med allt vad det innebär, med bl.a. biljettförsäljning via ticknet osv... Fantastiskt duktig. Sen är det ju extra roligt att han är lillebror till några av mina barns vänner.

Konserten var uppdelad i två akter, varav den första där han var solo och framförde ett antal klassiska stycken på piano.
(Tyvärr så är inte min mobilkamera bättre än så här...)

Sen blev det paus för förberedelser inför den andra akten och det blev tillfälle att "mingla" lite och höra alla positiva kommentarer från första akten... Den var fantastisk, då han är en riktigt begåvad pianist.

Den andra akten gick i jazz och lite svängigare blues. Det var även med komp av en storebror på trummor och en lillasyster på bas. Även detta spelande var otroligt bra... Det var extremt tight och samspelt, så det märks att syskonen spelat en del ihop. Hans lillasyster är bara 15 år men spelar helt fantastiskt och körde, även hon, en del solon till publikens jubel...

Det var en bra och trevlig konsert som bjöd på två extranummer och mycket spelglädje. Klart värt de 120,- det kostade... Well done Peter!


Uppskattar i livet/ F.

Inga kommentarer: