17 april 2009

Lite vardagshändelser...

Då är det fredag kväll och man sitter i tv soffan och bloggar i reklampausarna... Är det så det ska vara när barnen blivit så stora, så att man är ensam hemma som föräldrar på en fredagkväll? Är man bokad för "Talang 2009" och "Berg flyttar in" med hämtmat?
Nja... Vi får se om inte det blir annat, om det inte blir föräldrar på stan eller bio eller något... men inte varje fredag i tv-soffan i alla fall.

I andra halvan av veckan har det varit lite olika sysselsättningar. I onsdag var det först filmning av två avsnitt av Ulf.nu, ett tv-program där Ulf Ekman intervjuar olika gäster...
Därefter, på sena eftermiddagen, var jag på ett miniseminarium om effektivt och framgångsrikt ledarskap.

I torsdags blev det en del läsande... Först bibeln och så fortsatte jag i boken om dynastier, om världens mäktigaste familjeföretag. Helt knasigt, men jag har 3 pågående böcker just nu. De lockar och är intressanta och så läser man några kapitel och låter den "vila" några dagar, och så hittar man en annan bok som är intressant och så börjar man i den... Ja, ni fattar. Och sen så hittar man tillbaka till den där boken som man hade börjat på och fortsätter igen... osv. Knas är vad det är, men intressant... ;)
På sen-eftermiddagen så var det ännu ett miniseminarium om försäljning. Mycket bra och givande på sätt och vis... Det bekräftade allt som man lärt sig genom åren i sitt yrke, att man gjort och jobbat på rätt sätt som försäljare. ;)


Och idag, fredag, så blev man väckt av ett sms som fråga om man kunde snabbt hoppa in, som en av kameramännen, och filma ett avsnitt av "Another day of victory" på bibelskolan. Så, så blev det... Det är en kul och utmanande uppgift som jag har. Även att vara bildproducent är riktigt kul...


Trivs i livet/ F.

Inga kommentarer: